Двама клиенти на бюро, които заедно четат документ

За задължения

Получили сте писмо за просрочено задължение.
Защо?

Нека обясним. Вие сте ползвали продукт или услуга и сте просрочили плащането си. Може просто да сте забравили. Сега Вашият кредитор ни е помолил да помогнем. Затова нашето име е върху писмото. В писмото ще видите също името на оригиналния кредитор. Какво следва? Ние ще Ви помогнем да погасите задължението си. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с нас. Заедно ще намерим решение, което е подходящо и за двете страни. 

Ще се радваме да помогнем. Просто се свържете с нас.

Вашите въпроси. Нашите отговори.

Най-бързият и най-популярен начин е еднократно плащане. Може да погасите изцяло Вашето задължение веднага. Или на вноски. Моля, свържете се с нас, за да обсъдим план за изплащане, който е подходящ за Вашата конкретна ситуация. Заедно ще намерим решение, което е подходящо и за двете страни.

В нашето писмо ще намерите номерът за връзка с нас. Обадете ни се. Благодарим.

Да започнем с лошите новини: може би накрая ще платите повече.

Ето защо: ползвали сте продукт или услуга, но не сте или не сте могли да платите сметката/вноската си. Или може би просто сте забравили. Човешко е. Всички ние забравяме понякога. Затова Вашият кредитор отново Ви е напомнил да платите сметката/вноската. Вие не сте го направили. Отново. Сега, когато същият кредитор ни е помолил за помощ, Вие получавате напомняне от нас. Ние ще Ви напомним още няколко пъти. Това е Вашият шанс да погасите задължението си преди намесата на съда. Ако не го направите, моля, имайте предвид следното: колкото по-дълъг е процесът, толкова по-големи са разходите. Всички съдебни разходи ще се добавят към първоначалния дълг.

Нека да завършим с добрата новина: както може би забелязахте, положихме големи усилия да Ви обясним процеса стъпка по стъпка. Ще отделим още време, за да разговаряме с Вас по телефона относно всички възможности. Бързият контакт с нас ще предотврати съдебните действия и ще избегне нарастването на разходите. Просто се свържете с нас - ние ще се радваме да помогнем. 

Не се тревожете: ще намерим решение. Обещаваме. Работата ни е да Ви съдействаме да се справите с Вашите задължения. Вече сме помогнали на милиони клиенти. Не с еднакво решение за всички, а с персонализирани решения. Например, ако не можете да платите пълната сума веднага, ние ще я разделим на вноски, които са подходящи за Вас. Независимо какъв е размерът на първата вноска, това е началото. Просто говорете с нас: ние сме реални хора и ще се радваме да помогнем. Тази помощ няма да Ви струва нищо. Просто се свържете с нас. 

Добре, в такъв случай нашето писмо, имейл или текстово съобщение може да Ви изненада. Разбираме това. Ние Ви пишем, защото сте ползвали продукт или услуга и не сте платили задължението си. Може просто да сте забравили. Сега Вашият кредитор ни е помолил да помогнем. Затова нашето име е върху писмото. В писмото ще видите също името на оригиналния кредитор.

Ако помните покупката, проверете банковата си сметка. Може нещо да се е объркало при плащането. Свържете се с нас, за да направим справка. Можем да Ви предложим различни възможности за плащане. Моля, свържете се с нас. Благодарим.

Чудесно. Това е добра новина. Може би плащането не е пристигнало все още или може нещо друго да се е объркало. Извиняваме се за това. Нека проверим отново заедно. Моля, свържете се с нас, за да се уверим, че няма разминаване. След тази проверка ще получите потвърждение за Вашето плащане. Това е окончателното доказателство, че Вашите задължения са погасени. Това е всичко. Благодарим Ви за помощта и времето. 
Съжаляваме за това. Моля, свържете се с нас, за да отбележим информацията в системата ни и да спрем да изпращаме писма на грешния адрес. 

Добре. Понякога нещата се объркват. Това е неприятно за всички. Да открием заедно къде е грешката. Моля, свържете се с нас, за да ни уведомите. Това е важно, защото точно сега ние не го знаем. И вероятно ще получавате още ненужни писма, имейли или телефонни обаждания. От друга страна, ако се окаже, че не става въпрос за грешка, може впоследствие да Ви се начислят допълнителни разходи, защото в определен момент е възможно вземането да Ви бъде потърсено по съдебен ред. Това също не е необходимо и може да бъде избегнато. Моля, свържете се с нас. Ние ще разгледаме случая и ще Ви съдействаме да не се стига дотам. Благодарим.

Да. Ние сме немска компания, част от голяма международна група с множество сертификати и дългогодишен опит в сферата на управлението на вземания. Разгледайте нашия сайт за повече информация. Или се свържете с нас по най-удобния за Вас начин: напишете ни имейл или ни се обадете. Ще се радваме да отговорим на въпросите Ви!

Вероятно да. Нашите съобщения съдържат телефон за контакт с EOS. Същото се отнася за всички писма, които може да сте получили. Моля, свържете се с нас, за да Ви дадем повече разяснения. 

Разбира се. Понякога нещата се объркват. Извиняваме се за това. Нека да открием заедно къде е грешката. Просто се свържете с нас по най-удобния за Вас начин: напишете ни имейл или писмо, или ни се обадете. Благодарим.

Тарифа с таксите за издаване на документи от ЕОС Матрикс ЕООД.

Услуга

Цена (с ДДС)

Условия за издаване

Издаване на удостоверение за платено задължение

15 лв.

7 работни дни

Издаване на справка за рефинансиране на задължение

10 лв.

4 работни дни

Издаване на удостоверение за платени и дължими задължения

20 лв.

10 работни дни

Бърза услуга, свързана с издаване на който и да е от горепосочените документи

30 лв.

3 работни дни

* Горепосочените цени са с включен ДДС и са приложими за физически лица. Цените се плащат само чрез банков превод.

Изтегляния

Банкова сметка за превод на такси към ЕОС Матрикс ЕООД: 

  • IBAN BG07UBBS80021006472520
  • BIC UBBSBGSF
Изтегляния

Имате въпрос? Свържете се с нас.

EOС Матрикс ЕООД (131001375)

Офис


ул. "Рачо Петков Казанджията" № 6, ет.6

Matrix Tower

1766 София

България


Телефон: +359 2 976 08 00

infobg@eos-matrix.bg


Работно време:

Понеделник - Петък: 08:00 ч. - 16:30 ч.
Събота - Неделя: Затворено

Изпратете ни съобщение. Ние ще Ви отговорим.

Моля, попълнете задължителните полета.
Моля, попълнете задължителните полета.
Bitte füllen Sie das Pflichtfeld aus.
Моля, попълнете задължителните полета.
*задължително поле