Добре дошли в уебсайта на Адвокат Ивайло Иванов ! 

Този сайт съдържа ценни ресурси от правна информация, предоставена от добър адвокат София, за да ви помогне с решения за Вашите правни въпроси.

Ако все още не можете да намерите съответната информация, от която се нуждаете, моля, обадете ни се или ни изпратете имейл с кратко резюме на правния проблем, потенциалния резултат, който бихте търсили, и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Снимка на адвокат Ивайло Иванов

Адвокат Ивайло Иванов

Телефон за контакт: +359 988 341819

Търсите добър адвокат София?

Адвокат Ивайло Иванов е вашият правилен избор, защото има опит, в справянето с всякакви публични и частни правни спорове.

Независимо дали чрез преговори или чрез съда, бъдете сигурни, че ще получите експертна правна помощ и представителство за възможно най-добрия резултат. Първо, се стремя да предоставям най-високо качество на обслужване на своите клиенти. Второ, работя в тясно сътрудничество с моите клиенти. Трето, и най-важното,  зависимост от техните индивидуални нужди разработвам стратегия, която да отговаря на всеки клиент. Въз основа на гореизложеното ще се радвам да Ви консултирам изчерпателно и експертно! По същия начин, с радост и отговорност ще представлявам вашите интереси в цяла България. В заключение, като Ваш избран адвокат, ще бъда там, за да Ви помогна и да Ви предоставя 100% подкрепа!
 
 

Адвокат Ивайло Иванов е сетифициран медиатор, вписан под рег. № 20240130017, в единния регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието на Република България. Предмет на медиация могат да бъдат граждански, търговски, трудови, семейни и административни спорове, свързани с права на потребители, и други спорове между физически и/или юридически лица, включително и когато са презгранични.

Полезни статии